Ofroj pune
495

Përmbajtja

Overtime lounge bar ofron pune per shanikist/e, kamrier/e, personat e inetersuar te jen te shkathet ne pune si dhe ne ekip, orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa rruga Gazmend Zajmi lagjja Bregu i Diellit ne Prishtine