Ofroj pune
162

Përmbajtja

Erina Lounge ofron pune per kamrier, shankist/e, kuzhinier/e, ndihmes kuzhiner/e, kushtet e punes jane te meira, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, personat e interesura per me shume informta rreth punes te kontaktojne ne numer telfoni, Adresa Fushe Kosove.