Ofroj pune
191

Përmbajtja

Dyqani i qantave Godo Colection ofron pune per nje puntore/femer ne depon e prodhimit te qantave, per mirmbajtjen e qnatave klasifikimin e tyre, mosha e preferuar mbi 22 vjeç, orari dhe pagesa me marrveshj. Adresa rruga Jusuf Gervalla Lagjja Kalabri afer stacionit te autobuseve ne Prishtine.