Ofroj pune
97

Përmbajtja

Restaurant Hamari ofron pune per punetor/r:
- 1 kamarier,
- 1 kuzhinjer,
- 1 banakier/e
Kushtet e punes jane te mira, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, te interesuarit per me shume informata te kontaktojne ne numer telfoni.
Adresa kilometri i pare rruges per Llukar ne Prishtine. 049758595