Ofroj pune
89

Përmbajtja

Tutto Passta ofron pune per punetor/e ndihemes ne kuzhin mosha e preferuar 35-45 vjeç, pranojm kanditat edhe pa pervoj pune, kushtet e punes jane te mira, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, per me shum i format na kontaktoni ne numer telefoni. Adresa Albimall lagjja Veternik ne Prishtine.045886472