Ofroj pune
336

Përmbajtja

Ofroj pune per nje puntore per pastrimin e baneses dhe kujdesin e nje vajze 18 muajshe, 3 here ne javte, nga ora 08:30h-16:30h, paga sipas marrveshjes, Adresa: Lagjja Arberi ne Prishtine.