Ofroj pune
523

Përmbajtja

Furra Earta ofron pune per nje puntore/shitese ne furre, kushtet e punes jane te mira, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa lagjja Arberi ishdragodan ne Prishtine.