Ofroj pune
658

Përmbajtja

Ëmbëltore Pasteceria ” Qendresa” Ofron punë për dy (2) Kamarier/e edhe dy (2) Shankist/e.

Orari i punës,paga si dhe kushtet tjera janë të përcaktuara në kontratën e punës.

Kushtet janë të favorshme edhe afatgjatë duke pasur për qëllim ngritjen e kapacitetit të punës dhe të sherbimeve gastronome me një staf profesional me punë ekipore dhe me prespektiv të qendrueshme dhe stabile.

Lokacioni është në Stacionin e Autobusëve në Prishtinë.

Të Interesuar/at të lajmërohen për Nr.Kontakti apo të dërgojn CV-in në emailin: [email protected]