Ofroj pune
702

Përmbajtja

Kopshti per femije Linda ofron pune per nje edukatore te diplomuar dhe me pervoj pune ne kopsht te femive. Orari i punes 8 ore pune ne dite, pagesa sipas marrveshjes. Adresa Lagjja Kalabri ne Prishtine.