Ofroj pune
240

Përmbajtja

Extremecleaningshpk ofron pune per punetor.

Kompania jonë shpallë konkurs për pastrim.

Kërkohen:

· 10 Profesionist në pastrimin e xhamave
· Shkathtësi të mira fizike
· Eksperiencë pune në pastrim
· Të jetë i gatshëm për punë ekipore.
· T’i përshtatet orarit fleksibil të punës.
· Të ketë qasje me përgjegjësi dhe përkushtim në punë.

Përfitimet tuaja nga punësimi tek kompania jonë Extremecleaningshpk
· Trajnim dhe integrim intensiv dhe profesional
· Vend pune të sigurtë
· Zhvillim dhe rritje profesionale të karrierës tuaj

Adresa lagjja Arberi/ishdragodan ne Prishtine.