Ofroj pune
46

Përmbajtja

Comfort caffe ofron pune per nje kamarier pervoj e punes nuk eshte e nevojshme, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa afer qeveris se Kosoves te Qafa ne Prishtine.