Ofroj pune Asistent/e Administrativ/e
195

Përmbajtja

Asistent/e Administrativ/e

Kompania Primex operon ne tregun evropian me baze ne Fushe Kosove, jemi staf I ri ne rritje dhe dinamik. Stafi jone prej 30personave bashkepunon me partneret tane evropiane ne shume gjuhe dhe shumeshtete!


Përgjegjësitë dhe detyrat :

• Regjistrimi I blerjeve dhe shitjeve në sistem.

• Krijimi i raporteve te ndryshme sipas kërkesës.

• Përgjegjës/e për kryerjen e detyrave tëndryshme administrative.

• Sipas kërkesës së Mbikëqyrësit kryen edhe punëtë tjera që ndërlidhen me vendin e punës.

Kualifikimet:

• Preferohet shkollim universitar.

• Të ketë njohuri në programin Microsoft Office –Excel.

• Të ketë njohuri të gjuhës angleze (GjuhaGjermane eshte përparsi)

Pritshmeritë:

Të ketë iniciativë dhe dëshirë për të mësuar gjëratë reja.

• Të jetë i/e gatshëm të bashkëpunoj me ekipindhe të punoj punë nën presion.

• Të posedoj aftësi organizative.

Për të interesuarit PRIMEX ofron:

• Pagë atraktive

• Kontrate pune afatgjate

• Mundesi zhvillimi dhe avansimi ne pozite

• Punë Internacionale 100% (Me kompani tehuaja)

• Staf dinamik

Mënyra e Aplikimit:

• Kandidatët e interesuar mund t'i dërgojnë CV përmes e-mail adresës: [email protected]

• Konkursi është I hapur 15 ditë nga dita e publikimit

ADRESA: Rruga Nëna Terezë ne Fushe Kosove.