Ofroj pune
369

Përmbajtja

Freeshop F & F ofron pune per punetore/femra, puna nuk eshte e percaktura do te jen pune gjithcka rreth freeshopit dhe ne ark/pagesa, nje dite ne javte pushim, orari i punes eshte para dite, pagesa sipas marrveshjes, Adresa lagjja Veternik ne Prishtine.