Ofroj pune
262

Përmbajtja

Kompania e Pastrimit Donarti ofron pune per punetore per pastrimin e shtepive, banesave, objekteve, lokaleve, kushtet e punes jane te mira, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa lagjja Dardani ne Prishtine