Ofroj pune ARKITEKT/E
77

Përmbajtja

Kompania Bai Center ofron pune per ARKITEKT/E, kandidatet e interesura kan mundesi te aplikojn duke derguar CV ne email ose te na vizitoni ne zyret tona, orari dhe pagesa me marrveshjes, Addresa Magjistralja Prishtine Ferizaj / Afer Udhekryqit te Janjeves. 045 222 073 ose 044 630 909