Ofroj pune
418

Përmbajtja

Mishtore Meli ofron pune per dy punetor ne mishtore:

Mishtore Meli e cila mirret me shitjen dhe përpunimin e mishit dhe produkteve të freskëta të mishit shpallë 2 pozita të lira për punëtorë në mishtore.

Mishtore Meli fton të gjithë të interesuarit për punë në mishtore te konkurojne ne konkursin tone per pune.
Të interesuarit mjafton të kenë vullnet, ambicje dhe dëshirë për pune që të konkurojnë.
Përvoja nuk është obligative por kane perparsi ata qe kane pervoje dhe mundësia e ngritjes në detyrë është gjithmone duke u nisur nga rezultatet dhe performanca e treguar në punë.
Kushtet që duhet ti plotësojn kandidatet janë
- Të jenë komunikativ dhe i sjellshëm
- Të kujdesshëm me kohën
- Të motivuar për pune
- Përvoja e punes ka përparsi
- Mosha 18-30 vjeç

Konkursi mbetet i hapur deri ne plotsimin e pozitave dhe e gjitha qfarë duhet të bëni që të konkuroni eshte te lajmeroheni ne numrin 046200500 ne viber ku i shkruni
-Të dhënat personale (emri ,mbiemri, mosha dhe vendi ku jeton )
-Punet e mehershme (nëse keni punuar)

Adresa lagjja Bregu i Diellit ne Prishtinë.