Ofroj pune
240

Përmbajtja

N'pauzë cofee grill ofron pune per punetore ndihmese ne kuzhin, kushtet e punes jane te mira, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa rruga Nekibe Kelmendi ne Prishtine