Ofroj pune
62

Përmbajtja

Hotel Kika ofron pune per nje punetore/mirmbajtese, kushtet e punes jane te mira, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa rruga Andrea Gropa ne Prishtinë