Ofroj pune
48

Përmbajtja

Corner Coffe ofron pune per punetor, 1 shankist, 2 kamariera Kandidatet e inetersuar duhet te ken pervoj pune, orari dhe paga sipas marrveshjes. Adresa Sheshi Zahir Pajaziti ne Prishtine