Shes Audi Q3 S-line 2.0 TDI Quttro
231

Përmbajtja

Shes Audi Q3 S-line 2.0 TDI Quttro, viti i prodhimit 2013, ngjyra e hirt, 5 ulese, SUV, 130KW / 177PS, vetura e ka doganen e paguar dhe akcizen, çmimi 21.500€. Vetura ka mundesi te financohet edhe me keste mujore per mes IFJB Timi Invest per 24 keste. 045550043, 049124782, 045550042