Shes VW Golf VII 2.0 TDI Execcutive
207

Përmbajtja

Shes VW Golf VII 2.0 TDI Execcutive, viti i prodhimit 2017, ngjyra e bardhe, 5 ulese, 110KW / 150PS, te kaluara 208.000KM, vetura e ka doganen e paguar dhe akcizen, çmimi 18.0000€. Vetura ka mundesi te financohet edhe me keste mujore per mes IFJB Timi Invest per 24 keste pa kamat. 049240524, 049124782, 049542164