Ofroj pune
220

Përmbajtja

Ofroj pune per nje punetore/femer per perkujdesjne e shtepis dhe pergaditjen e ushqimit, orari i punes 8 ore ne dite, pagesa 250€, e Dile dite pushimi, Adresa afer Hekurudhes ne Mitrovice.