Ofroj pune
185

Përmbajtja

Dream Caffe Bar ofron pune per nje shankiste/kamariere, kandidatet e interesuara te kontaktojne ne numer telefoni, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa rruga Rrustem Hyseni afer shkolles Elena Gjika ne Prishtine.