Ofroj pune
113

Përmbajtja

Restaurant Te Pula ofron pune per punetor/e:

1 Ndimës/e Kuzhinjer
1 Enëlars/e

Kërkohen të rinj të motivuar për plotësimin e pozitave të cekura më lartë në Restaurant në Prishtinë Rr.Tahir Zajmi (Emshir) .

Nga Kandidatët kërkohet:
• Të ketë përvojë të mëhershme në punë të ngjashme;
• Të ketë shkathtësi në kryerjen e detyrave;
• Të ketë paraqitje profesionale;
• Aftësi të mira komunikuese;
• Të jenë të gatshëm për punë me ndërrime (paradite dhe pasdite);
• Të kenë të kryer së paku shkollën e mesme, preferohet Shkolla e Turizmit.
Të interesuarit mund të dërgojnë CV-të në adresën: [email protected] tel:049408935

Adresa te Kafet e vogla Prishtine.