Ofroj pune
60

Përmbajtja

Lounge Bar Guri ofron pune per 1 shankiste/femer dhe 2 kamariere/femra, mosha e preferuar 18/30 vjeç, orari i punes nga ora 07:00h / 15:00h ose 15:00h, 22:00h, pagesa sipas marrveshjes. Adresa lagjja Dardani ne Prishtine.