Shes 78 ari truall / Fushe Kosove
220

Përmbajtja

Shes 78 ari truall ne dalje nga Marigona Residence rruges per hekurudha - 400m large lagjes, toka ne zonen e Fushe Kosoves ku lejohet ndertimi dhe i ka 109m ne rruge asfaltit, çmimi 5.300€/ari