Shes mobiljet
313

Përmbajtja

Shes këndin e mobiljev, këndi përmban një kauq tresh me dimenzion 210cm me 100cm, një kauq dysh 170cm me 100cm, si dhe dy fotele 0.70cm. Kendet e kauqave jane lekure e bardh me kontrast ngjyre krem. Materiali shume i mire si dhe jane teper te ruajtur. Po ashtu eshte shume i pershtatshem per fjetje. Çmimi 350€