Ofroj pune
79

Përmbajtja

Corner Coffe ofron pune per nje kuzhiner me pervoj pune dhe nje ndihmes ne kuzhin me pervoj pune, mosha e preferuar 18 / 35 vjeç, orari dhe paga sipas marrveshjes. Adresa Sheshi Zahir Pajaziti ne Prishtine.