Ofroj pune
72

Përmbajtja

Comfort caffe ofron pune per nje kamarier/e qe ka njohuri rreth aparatit te kafes, kontakti mas ores 15:00h, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa afer qeveris se Kosoves te Qafa ne Prishtine.