Ofroj pune
140

Përmbajtja

M Corp ofron pune per rrobaqepese me pervoje pune, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, te interesuarat te na kontaktojne ne email adres ose ne numer telefoni. Adresa rruga Zenel Salihu PN lagjja Dodona ne Prishtinë.