Ofroj punë
820

Përmbajtja

Dyqani i qantave Godo Colection ofron pune per nje shitese ne lokal, kandidataj duhet te kete pervoj pune, orari dhe pagesa me marrveshj. Adresa: Lagjja Kalabri afer stacionit te autobuseve ne Prishtine.