Ofroj pune
285

Përmbajtja

Restaurant Del Posto ofron pune per nje gotelares/e, kandidatet e interesura dihet te ken pervoj pune dhe te jen te shkadhet, perparsi kan ata te cilet kan pervoj pune dhe jane me banim afer, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa Rruga B / Rruga C ne Prishtine