Ofroj pune
219

Përmbajtja

Restaurant Del Posto ofron pune per ndihmes/ndihmese shanku, kriter eshte qe te kete pervoje te ngjajshme pune, perparesi kane ata te cilet kane aftesi te mira nderveprimi ne pune kolektive dhe qe banojne afer restaurantit, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa Rruga B / Rruga C ne Prishtine