Kerkoj bashkepuntore
140

Përmbajtja

Sallon Valja kerkon bashkpuntore/partnere per zhvillim te metutjeshem te biznesit per flok, makeup, thonje, eyelash extension dhe microblanding. Adresa afer shtepis te moshuareve ne Prishtine.