Ofroj pune
653

Përmbajtja

Studio Lina ofron pune per punetore per thonje, kandidatja duhet te ket pervoj pune, aftesi te mira komunikimi, kreative dhe motivuse ne pune, orari dhe pagesa me marrveshje, Adresa rruga Gustav Majer mbrapa Teatrit ne Prishtine.