Ofroj pune / edukatore
99

Përmbajtja

Ofroj pue per nje edukatore/dado per femi, dy vajaza njera 4 vjeçe dhe tjetra 2 vjeçe, orari i punes eshte i plote, pagesa sipas marrveshjes, Adresa lagjja Mati-1 ne Prishtine.