Shes Tv Sony KDL-32EX400 BRAVIA 1080p LCD TV
362

Përmbajtja

Shes TV FHD SONY 32", 1080p, TV LCD BRAVIA 1080p Sony" KDL-32EX400 32", Blu-ray me aftësi 1080 / 24p përmes një prej katër portave HDMI të setit dhe do të shikoni filma me pamjen kinematografike që dikur mund të provonit vetëm në një kinema.