Ofroj pune
476

Përmbajtja

Sa ofertë e mirë për Ty, A keni dëshir të jeni e punësuar dhe ç'do dit të merrni Pagesë Ditore 20€
Ne jemi duke kërkuar "Vajza dhe Djem" të cilët dëshirojnë të jenë pjesë e Grupit Show Tupane, të drejt Aplikimi kan Kosova / Maqedonia dhe Shqipëria, Vendqëndrimi i siguruar, ushqimi i siguruar, pages ditore 20€, udhëtimi i siguruar, puna Vallëzim Tradicional & Show Tupane, Ju të interesuar për aplikim na shkruani në rjete sociale ose ne telefon. Adresa Rruga Vellezerit Gervalla Ferizaj