Ofroj pune
278

Përmbajtja

Kërkojmë dy punëtor per pastrim te tepihave dhe kauqave-fabrike

Kushtet për aplikim janë:
Duhet:
-Të jetë banor i Prishtinës apo rrethinë,
-Të ketë patentë shofer

Preferohet:
Të njoh qytetin e Prishtinës në nivel të mirë apo kënaqshëm.
Të ketë përvojë pune me pastrime (autolarje, fabrikë për pastrim të tepihave etj.).

-Për kushtet e tjera te punës dhe pagën diskutohet gjatë takimeve që mbahen me të interesuarit e përzgjedhur nga kompania.

-Të interesuarit duhet të nisin nga një CV të tyre ne e-mailin: qazim.krasniqi2000@gmail.com, të kontaktojnë me ne në messenger, në njërin nga numrat e telefonit të kompanisë 044 ose 049 701-322
apo dhe takim fizik ne selinë e kompanisë ne Emshir rr. Agim Cela,

-Konkursi mbetet i hapur deri me datë 31.03.2020!