Ofroj pune
927

Përmbajtja

Ofroj pune per nje mirembajtse te shtepise per pastrim dhe hekurosje, 3 here ne javte, orari i punes nga ora 08:00h / 16:00h, pagesa 170€, puna eshte afatgjate, KONTAKTI NGA ORA 09:00h / 18:00h, Adresa lagjja Veternik ne Prishtine