Ofroj pune
259

Përmbajtja

Caffe Corner ofron pune per 2 kuzhinjera, 1 ndihmes ne kuzhin me pervoj pune, orari dhe pagesa me marrveshje, Adresa Sheshi Nene Tereza ne Prishtine