Ofroj pune / kuzhinjere
152

Përmbajtja

Fabrika e prodhimit te mobiljeve METAL TECH ofron pune per nje kuzhinjere/femer ne kuzhinen e puntoris.
Kriteret:
• Të jetë e pastër dhe të njohë përgaditjen e ushqimeve tradicionale.
• Të mbajë pastër hapsirën e punës .
• Të ketë interesim për punë afatgjatë
• Aftësi për të përfunduar punët brënda kohës .
• Aftësi te mira komunikimi
• Të jetë e Fushë Kosoves ose të banoj në afërsi .
Kushtet.

• Përgaditja e ushqimit për punëtor një herë në ditë në kuzhinën e fabrikës.
• Të pastroj ambientet e punës.
• Mundësi punësimi afatgjatë .
• Orari I punës 8.00-17.00 dy pauza.
• Rroga fillestare 250 €
• Një javë praktikë
• Ushqimi në kuzhinën e fabrikes.

Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë aplikacionin për punësim/CV në e-mail adresën: metaltechks@gmail.com
Për informata shtesë mund të kontaktoni në numrin e telefonit 044 411 117 nga ora 08:00h / 17:00h.
Adresa rruga Nena Terez ne Fushe Kosove