Ofroj pune
804

Përmbajtja

Restorant Fast Food Te shoku ofron pune per 2 kamarier/e, 1 kuzhinjer/e, shankist/e, kandidatet duhet te ken pervoj pune, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa:Lagjja Veternik ne Prishtine