Shes ndriçim per TV dhe Film
1052

Përmbajtja

Shes ndriçim te gjitha llojet per film dhe televizion, tani nje super oferte 5 copa 2000w = 1,650€ jane gati te reja, si dhe kemi HMI, Beam, led Sky Panel et, Ejani ne studio dhe shiqoni live