Ofroj pune
284

Përmbajtja

Hotel Bavaria ofron pune per nje pastruese per mirembajtjen e dhomave te hotelit, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa lagjja Lakerisht ne Prishtine.