Ofroj punë
908

Përmbajtja

Ofroj pune per nje kujdestare per dy prinderit e moshuar me orar te rregullt punsimi ditor nga ora 08:00h / 16:00h, 6 dite ne javte dhe kontrate pune te volitshme, Personat e interesuar preferohet te kene pervoje pune me kujdes ndaj te moshuarve, Kushtet e kontrates jane te negociueshme, Te interesuarat mundesisht te lajmrohen ne telefon. Adresa lagjja Dardania 1 ne Peje