Shes 1 hektar e 21 ari truall lagjja Bardhoshe ne Prishtine
1393

Përmbajtja

Shes 1 hektar e 21 ari truall lagjja Bardhoshe ne Prishtine. Trojet janë të ndara sipas terrenit me sipërfaqe të ndryshme nga 3 deri në 5 ari, lagjja Bardhosh është dita ditës duke u shndërruar në një lagje moderne me një infrastrukturë dhe plan në stil të shteteve perëndimore, familjarët e ngushtë dhe farefisi i tyre nëse bashkohen dhe në formë kolektive me i blerë atëherë trojet mund ti përcaktojnë vet se kush me kenë donë të mbetet afër njeri tjetrit. Çdo kush që e blen një truall ndërtimi aty, njëkohësisht pa pagesë i takon edhe një parcelë e përbashkët qe është planifikuar për një kopsht të përbashkët familjar me lodra për fëmijë.
Rruga është asfaltuar deri të trojet po ashtu rruga e trojeve është e lëshuar 5 metra e gjerë e shtruar vetëm ne zhavorre përmes pikave sipas mbajtës, Autostrada i ndanë vetëm 500 metra nga e cila mund të inkuadrohen shpejt në rrugën për Prishtine, Mitrovicë, Besian/Podujeve dhe në Autostradë Prizren, Gjilan, Shkup dhe Tiranë, Çmimi sipas marrveshjes