Kerkoj pune
146

Përmbajtja

Kam përfunduar Fakultetin Infermieri të përgjithshme. Jam e interesuar për punë si ordinanc private, kopshte apo përkujdesje për fëmi, mësim plotësues dhe ndonjë kompani kam përvoj pune.