Ofroj pune per zyre / teren
572

Përmbajtja

Agjnecioni Premium Patundshmëri ofron pune per punetor/e ne zyre dhe teren. Kandidatet e intersura kan mundesi te na dergojn cv-t ne email premiumaptundshmeri@gmail.com ose te na telefonj. Adresa Rruga B lagjja Mati-1 ne Prishtine, info 044100793 / 045478477.