Ofroj pune per 20 persona
81

Përmbajtja

DELTA Security është Kompani private profesionale e cila ofron shërbime të sigurisë, Roje, Monitorim dhe Reagim të Sistemeve të Sigurisë alarm, kamera, Instalim, Servisim dhe Mirëmbajtje te Sistemeve te Sigurisë. DELTA Security ofron mundësi afatgjate të punësimit, perspektivë për karrierë, avancim personal dhe kushte të mira pune. Pozita / Punëtorë i Sigurimit Fizik 20 Persona ne Prishtine. Punësim i menjëhershëm përparsi kanë persona të licencuar për siguri fizike nga Ministria e Punëve të Brendëshme, Vendi i punës roje e sigurisë në objekte Institucionale dhe private.
Kualifikimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidatët / Te kenë te përfunduar së paku shkollën fillore, Mos te kenë qenë të dënuar apo ndjekur penalisht, Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë, Aftësi për të punuar në situata stresuese, Aftësi për të punuar i pavarur si dhe në punë ekipore në ambient dinamik. Kandidatët e interesuar mund të lajmërohen çdo ditë pune prej orës 09.00 në zyrën Qendrore të kompanisë, adresa Rr. Enver Maloku nr. 108/1 Bregu i Diellit (në objektin Furra Qerimi 1, kati IV-të), Prishtinë, ose i dërgoni CV-të përmes postës elektronike në e-mail adresën:apliko@deltasecurity.biz